Luchtgominstallatie H2O met benzine compressor

425,50

2 dagen

Incl. BTW

230,00

1 dag 

Incl. BTW

Luchtgominstallatie H2O met benzine compressor
>
  • Luchtgominstallatie H2O met benzine compressor
<

Omschrijving

Het reinigen van hout en met name meubels is een tijdrovend en lastig werk. Niet alleen kunnen waslagen ervoor zorgen dat het schuurpapier telkens “vol” komt te zitten, ook de hoekjes, houtsnijwerk en moeilijk bereikbare plaatsen zijn lastig te behandelen. Ook dikke lagen verf op bijvoorbeeld eiken draagbalken zijn vaak lastig te verwijderden.

Met het IBIX systeem zijn alle bovengenoemde zaken verleden tijd. Dankzij de traploze instelbaarheid en de mogelijkheid om met zeer lage werkdruk te werken zijn van nagenoeg alle houtsoorten verf en waslagen razendsnel te verwijderen zonder de ondergrond re beschadigen.

Een straalketel hoeft niet groot en log te zijn om toch een snel resultaat te hebben. Snelle inzetbaarheid, gemakkelijke bediening en gebruiksvriendelijkheid zijn de kernwoorden waar IBIX voor staat. 

Met de IBIX 25 H2o is bijvoorbeeld een productie haalbaar van 40 – 50 m² per dag bij het reinigen van een gemiddelde gevelsteen. Ook de lastige gele steen is perfect en zonder vlekken met het IBIX systeem te reinigen. Uiteraard is het ook mogelijk om met een waternozzle stofvrij te stralen.

Eveneens geschikt voor het stralen van metaal.

Incl kleine Bezine compressor, dus geen gedoe met zware diesel compressoren

Inclussief de 2 luchtdarmen, Stofafzuiging, straalhelm en nadroger

 

Vervoer in bestelwagen of aanhangwagen

Extra Productopties

57,35

2 dagen

31,00

1 dag

Fijnstof, grof vuil, vloeistoffen: onze stof-/waterzuiger NT 50/1 Tact Te L schrikt voor niets terug.


verfdampmasker met aktief koolstoffilter.

lakviltrol voor perfect eindresultaat, voor aflakverf