Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Toch nog een extra vraag? Bel op 0498 62 91 91 of mail naar info@renttobuild.be

 

BESTELLING

Hoe kan ik een machine bestellen?

Het liefst via de website. Maar via mail of telefoon kan ook.

Wat met de btw?

De prijzen op de website zijn altijd inclusief btw.

Hoe lang kan ik een machine huren?

De minimum huurperiode is 1 dag of 24 uur. Afhalen om 10 u is ook terugbrengen tegen 10 uur tenzij anders afgesproken. Op de website staan telkens de huurprijzen voor 1 en 2 dagen vermeld. Indien u langer dan 2 dagen wenst te huren zie je de totale huurprijs in je winkelmandje. De korting per dag stijgt naarmate de huurperiode langer wordt. Langer dan 2 weken huren? Neem contact op voor onze tarieven voor langetermijnhuur.

Hoe betaal ik?

Via de website betaal je onmiddellijk. Via telefoon of mail betaal je bij afhaling of levering. Betalen gebeurt ALTIJD vooraf via bankcontact, cash of via QR-code.

Moet ik een borg betalen?

Ja, bij iedere gehuurde machine betaal je een borg die varieert van 50 tot 100 euro per toestel. In de webshop wordt die onmiddellijk verrekend.

Ben ik verzekerd? Ja, in de huurprijs zit de verzekering inbegrepen. Geen extra kosten. De schade aan machines < 2.000 € betaal je volledig. Bij schade aan machines van 2.000 < 10.000 € is de franchise 1.000 €. Bij schade aan machines > 10.000 € is de franchise 3.000 €.

AFHALING of LEVERING

Waar kan ik de bestelde machines afhalen?

Jij bepaalt bij de bestelling waar je ze gaat afhalen. Ofwel in Nazareth, Krekelstraat 6 7/7 op afspraak Ofwel in Lede, Kerkhofstraat 7 (enkel op afspraak voor of na de werkuren) Minigraver en kniklader enkel in Nazareth af te halen.

Wanneer kan ik alles afhalen?

Bij de bestelling noteer jij het gewenste tijdstip. Wij spreken nadien concreet met je af omdat we enkel op afspraak werken. Er is niet permanent iemand aanwezig.

Leveren jullie ook?

Ja, mits een meerprijs volgens de effectieve afstand. We werken niet met regio’s. Contacteer ons hiervoor.

TERUG INLEVEREN

Wanneer moet ik de machines terugbrengen?

Op het einde van de huurperiode. We rekenen met dagen / periodes van 24 u. Afhaaluur is referentietijdstip tenzij anders afgesproken.

Wat indien de machine op brandstof werkt?

Jij ontvangt altijd een machine met een gevulde brandstoftank. Wanneer je de machine terugbrengt is de brandstof terug volledig aangevuld. Indien niet, dan wordt dit aangerekend / afgetrokken van de waarborg.

Wanneer krijg ik mijn borg terug?

Bij inlevering controleren wij de staat en de goede werking van de gehuurde machine. Indien alles in orde is, storten wij asap de borg terug.

PROFESSIONELE KLANTEN

Ik ben een professional. Krijg ik korting?

Ja, een zelfstandige die met zijn bedrijf machines huurt, krijgt van ons een mooie korting op de huurtarieven, niet op de aankoop van toebehoren of extra’s.

Hoe ontvang ik mijn korting als zakelijke klant?

Maak eerst online je account aan. Neem contact met ons op en vermeld dat je een businessklant bent. Wij zetten jouw account om naar een zakelijke klant. Vanaf dan kan je bestellen aan aangepaste tarieven.