Incl. BTW Excl. BTW

Tegeltiller huren

2 dagen  162,80
Incl. BTW
1 dag  88,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Gewicht
21 Kg

Omschrijving

De Hamevac op accu is een uitstekende oplossing waarmee je pas echt vrijuit kunt bewegen. Omdat lange stroomkabels niet langer nodig zijn, heb je de volledige vrijheid om aan de slag te gaan. Bovendien heb je dankzij de interne accu geen vervuilende aggregaat nodig, dus een uitstekende emissievrije oplossing. 

Deze accu biedt voldoende capaciteit om het in principe een gehele werkdag van acht uur vol te houden. 's Avonds laad je de accu weer op, een klus die je tussen de vier en vijf uur kost.

Deze hefunit is standaard uitgerust met een hijsoog.  

De VTH-250-A Bied een hoog vacuüm. Dit houdt in dat het vacuümpercentage tussen de 60 en 80 procent schommelt. Hierdoor is deze vacuümunit buitengewoon geschikt voor alle gladde, dus niet-poreuze materialen. Deze accu-hefunit is hiermee uitermate geschikt voor het vacuüm hijsen van natuurproducten, zoals keramiek, natuursteen, Chinees hardsteen en industriële oplossingen zoals aluminium, staal en glas.  

Omdat het hijsen van zwaar gesteente nooit zonder gevaar is, is de vacuümunit  zo geconstrueerd dat iedere kans op gevaar in de kiem wordt gesmoord. Zo is de unit standaard uitgerust met twee verstelbare handgrepen. De stuurhandgreep is bovendien uitgevoerd met een manuele losklep. Zo kun je dus al op deze handgreep de hefunit laten aanzuigen of juist laten lossen. Handig is dat deze vacuümzuiger naast drie verschillende werkstanden ook nog een transportstand heeft. Tot slot is de vacuümlift uitgerust met een duidelijk af te lezen manometer voor de weergave van de vacuümdruk. Hierop is in één oogopslag te zien of het al veilig is om vacuüm te tillen.

Max draaggewicht: 250Kg

 

Extra Productopties

Comfortabele handschoen gemaakt met dubbele geitenleren palm en met schuim gelamineerd spandex op de rug en nylon neopreen knokkel...

2 dagen 35,15

1 dag 19,00

Hijsketting 4-sprong - incl. inkorthaken - 3M