Over ons

Hey, ik ben Jonatan en best wel een handige harry. Voor klussen in huis en in de tuin draai ik mijn hand niet om. In het verleden kocht ik vaak de tools en de machines die ik nodig had. Al was het maar om ze 1 of 2 keer per jaar te gebruiken. Resultaat? Een garage vol toestellen die ik sporadisch nodig had en wanneer ik ze uithaalde, gebeurde het regelmatig dat ze niet meer werkten. Ik ben zeker niet de enige waar dit zo is.

Zo groeide het idee om kleinere machines te verhuren aan particulieren en kleine zelfstandigen. Zij hoeven geen investering te doen, ze moeten de machines niet onderhouden en ze ook niet stockeren. En Renttobuild was geboren.

Ondertussen hebben we onze vaste stek gevonden in Nazareth waar we nieuwe machines van topmerken verhuren voor een korte periode van 1 dag, 2 dagen of meer. Onze klanten hoeven geen kleine machines meer aan te kopen die ze maar af en toe nodig hebben voor een job in huis of in de tuin. Bij Renttobuild kunnen ze die huren. We hebben zelfs een tuinbouwtractor en een kniklader in ons assortiment.

Woon je in de buurt van Aalst, dan kan je ook in Lede terecht om de gehuurde machines op te halen. Machines huren kan  via de webshop, afhalen en terugbrengen doe je op afspraak. Wij leveren ook als je dat verkiest.

Tot binnenkort?

Jonatan

PS Vragen over ons assortiment? Bel me gerust op 0498 62 91 91