Incl. BTW Excl. BTW

Hakselaar 13 cm op rupsen

2 dagen  416,25
Incl. BTW
1 dag  225,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Breedte
84 cm
Gewicht
502 Kg
Vermogen
23 pk
Transporthoogte
145 cm
Lengte
200 cm

Omschrijving

Plaatsen die anders moeilijk te bereiken zijn zoals spoorwegbermen, bossen, plantages, wijngaarden,… worden plots toegankelijk met de Super Prof MAX Cross Country op rupsen. Niettegenstaande het imposante stel rupsen, blijft het eigengewicht van de Cross Country eerder beperkt. Dit vertaalt zich in een uitermate lage bodemdruk waardoor men met deze versnipperaar zonder gevaar op beschadiging ook perfect over het gazon kan laveren.

De uitblaaspijp van de Super Prof is een bijzonder staaltje van engineering. De vorm voorkomt turbulentie en de kromming werd berekend volgens de optimale baan van de vliegende snippers. Het werpbereik van de machine is dan ook fenomenaal. Door de lage luchtweerstand is de pijp minder vatbaar voor opstoppingen. De blaaspijp heeft een uitvoerhoogte van 2 m en kan 300° gedraaid worden.

 De speciale vorm van de trechterwanden drijven het snoeiafval steeds naar de 45 cm brede centrale trechterbodem. Deze vlakke bodem versmalt niet meer naar de invoerwals toe. De invoerwals kan 13 cm oplichten waardoor er een enorme doorvoeropening ontstaan. Geschikt voor takken tot 13cm, met een rendement van 6m3 snippers per uur.

Bij deze geavanceerde technologie zal een kleine interne microprocessor bepalen, in functie van de belasting, hoeveel brandstof wordt ingespoten. Dit zorgt ervoor dat de motor over een breed toerentalbereik een veel constantere vermogenscurve heeft. Toegepast bij een versnipperaar leidt dit tot 25% verlaging van het verbruik en een evenredige winst aan rendement. 

De motor gaat automatisch in een spaarstand als er niemand in de buurt is, op deze manier kan het verbruik zo laag mogelijk gehouden worden. 

Uitgerust met een snippergeleider om de snippers naar beneden te kunnen laten vallen. Eveneens is een trekhaad aanwezig zodat het mogelijk is om een aanhangwagen mee te te trekken en rechtstreeks te vullen.

 

 

Extra Productopties

eiligheidsbril met krasvrije, heldere glazen. Voldoen aan EN 166, ANSI Z87+.

Comfortabele handschoen gemaakt met dubbele geitenleren palm en met schuim gelamineerd spandex op de rug en nylon neopreen knokkel...
2 dagen 15,73

1 dag 8,50

Nieuw ontworpen, stevige maar lichtgewicht beschermende helm met gehoorbescherming.2 dagen 90,65

1 dag 49,00

Kettingzaag met 38cm zaagblad

2 dagen 40,70

1 dag 22,00

Geremde dieplader voor het vervoeren van compacte machines