Incl. BTW Excl. BTW

Generator 6kW huren

2 dagen  90,65
Incl. BTW
1 dag  49,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Breedte
60 cm
Gewicht
91 Kg
Transporthoogte
59 cm
Lengte
75 cm
Vermogen
6 KW

Omschrijving

 Dit aggregaat heeft als belangrijkste pluspunt zijn lange werkduur. De zuinige motor, gecombineerd met de enorme tankinhoud, zorgt ervoor dat je het uiterst langs kunt uithouden. De tank is namelijk vergroot tot maar liefst 25 liter. Daar de Honda-motor slechts 2,4 liter benzine per uur vraagt, betekent dit dat je 10,4 uur kunt werken op een volle tank. Meer dan één werkdag dus, en dat is uniek!

Nog een voordeel van dit aggregaat dat we zeker niet mogen vergeten, is de geluidsoverlast. Of liever gezegd: het gebrek aan geluidsoverlast. De EP6000-25 is namelijk geheel geïsoleerd. Zo veroorzaakt deze generator zo weinig mogelijk overlast voor de omgeving. En dat merk je. Op een afstand van zeven meter, bedraagt het geluidsniveau slechts 71 Decibel. Oftewel: LWA 96.

 Dit aggregaat wordt uiterst compleet geleverd. Zo is de EP6000-25 standaard uitgerust met een automatische choke en een repeteerstarter. Deze maken het starten bij temperaturen vanaf het vriespunt een fluitje van een cent. Ook handig is de ingebouwde voltmeter. Zo weet je altijd hoeveel spanning de generator levert. En dankzij de mechanische brandstofmeter weet je altijd wanneer je weer moet tanken. Met de twee standaard 230V-contactdozen heb je altijd voldoende aansluitingen.