Incl. BTW Excl. BTW

Bosmaaier huren

2 dagen  70,30
Incl. BTW
1 dag  38,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Gewicht
4.9 Kg
Merk
Husqvarna
Type
RX525
Vermogen
1 KW

Omschrijving

Met een Husqvarna bosmaaier kan u uitstekend op en rondom uw erf het onderhoud van graskanten, slootkanten en hoog wild gras uitvoeren. Deze bosmaaier, ook vaak grastrimmer genoemd, wordt standaard geleverd met T35 M10 trimmerkop, Balance 35 draagtuig en 255-4 grasmes.

De Husqvarna 525 RX is een krachtige bosmaaier en het instapmodel voor de 500-serie bosmaaiers. Deze machine heeft een vermogen van 1,0kW en een cilinderinhoud van 25,4 cm3. Deze bosmaaier heeft een X-Torq motor die het brandstofverbruik met 20% reduceert. Daarnaast is deze trimmer voorzien van een ergonomisch en verstelbare stuurboom voor extra grip en de juiste werkhouding. Daarnaast wordt deze bosmaaier geleverd met Balance 35 draadtuig, dit is een ergonomisch draagtuig dat zorgt voor een optimale verdeling van de belasting.

Extra Productopties

Aspen 2 is een kant en klare tweetakt mengsmering voor kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, brommers en andere tweetaktmotore...

Professionele trimmerlijn met vijfhoekig profiel. Perfecte combinatie van energie-efficiëntie en snijprestaties. Dual Pro Polymer-...

eiligheidsbril met krasvrije, heldere glazen. Voldoen aan EN 166, ANSI Z87+.

Comfortabele handschoen gemaakt met dubbele geitenleren palm en met schuim gelamineerd spandex op de rug en nylon neopreen knokkel...Veiligheidsbril met grijsgetinte krasvrije glazen met UV-bescherming voor beter zicht bij zonnige dagen.De Fillpartner Autofiller voor de Aspen 5 liter jerrycan maakt het tanken van uw machine gemakkelijk.

Alternatieven

2 dagen 70,30

1 dag 38,00

Efficiënt en makkelijk te gebruiken motorzeis met J handvat waarmee u zowel met draad als met grasmes kunt werken