Warmwater hogedrukreiniger huren

112,85

2 dagen

61,00

1 dag 

Warmwater hogedrukreiniger
>
  • Warmwater hogedrukreiniger
<

Producteigenschappen

Breedte
65 cm
Gewicht
115 Kg
Transporthoogte
92 cm
Lengte
122 cm

Omschrijving

Krachtige warmwaterhogedrukreiniger met wisselstroommotor uit de compactklasse met geavanceerd toebehoren. Unieke Eco-stand voor een milieuvriendelijk en rendabel gebruik. Gebruiksvriendelijk dankzij centrale 1-knops bediening. Uitstekende mobiliteit dankzij grote wielen en stuurwiel. Resistent chassis met geïntegreerde tanks voor reinigingsmiddel en brandstof. Ergonomisch Easy-Press-handspuitpistool met softgrip en Servo-Control voor constante regeling van druk en waterhoeveelheid op het toebehoren. Handige opbergvakken voor toebehoren, sproeiers enz.

  • Eco!efficiency-stand – rendabel en milieuvriendelijk, ook bij langdurig gebruik. Vermindert het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met 20 procent. Nauwkeurige reinigingsmiddelendosering met spoelreinigingsfunctie
  • Gebruiksvriendelijkheid: Intuïtieve bediening met grote éénknopsbediening. Grote tankopening met vuldop. Handige fles voor systeemonderhoud, van buiten af verwisselbaar
  • Het Soft-Demping-systeem (SDS) compenseert trillingen en drukpieken in het hogedruksysteem. Een groot waterfilter beschermt de pomp tegen beschadiging. Wateronthardingssysteem om de verwarmingsspiraal te bescherming tegen kalkaanslag.
  • Joggerprincipe met grote wielen en zwenkwiel. Ruime, geïntegreerde grijpopeningen in het chassis. Geïntegreerde kantelmodule voor eenvoudig kantelen bij vervoer over ongelijk terrein.
  • Kracht- en tijdsbesparing: EASY!Force-hogedrukpistool en EASY!Lock-snelsluitingen: Eindelijk werken zonder vermoeid te raken: het EASY!Force-hogedrukpistool. EASY!Lock-snelsluitingen: duurzaam en robuust. En 5 keer zo snel als een schroefverbinding.

Extra Productopties

35,15

2 dagen

19,00

1 dag

Voor een grondige onkruidbestrijding: Onkruidlans WR 20 voor gebruik met een warmwater-hogedrukreiniger van Kärcher.