Vacuüm hijsunit beton huren

281,20

2 dagen

Incl. BTW

152,00

1 dag 

Incl. BTW

Vacuüm hijsunit beton
>
  • Vacuüm hijsunit beton
  • Vacuüm hijsunit beton
<

Omschrijving

Deze vacuüm hefunit kan volledig onafhankelijk werken. De 48 m³-vacuümpomp van de Hamevac VHU-3000-BER wordt namelijk aangedreven door de standaard meegeleverde en elektrisch te starten Honda-benzinemotor.  Hierdoor werkt deze vacuümlift geheel onafhankelijk van welke machine dan ook. Dit maakt deze machine zeer gewild en flexibel voor iedere gebruiker.

De VHU-3000-BER van Hamevac is speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met een machine. Dankzij het standaard aanwezige hijsoog kan deze vacuümhijsunit gemakkelijk aan een grote verscheidenheid aan machines worden bevestigd. Bovendien is deze vacuümunit is standaard uitgerust met heftruckkokers. Ideaal, want zo kun je deze vacuümlift uitstekend gebruiken met bijvoorbeeld een shovel of een heftruck.

De VHU-3000-BER is echter het neusje van de zalm op het gebied van vacuümhefsystemen voor het tillen van tegels en betonnen platen. Deze uitgebreide versie van de VHU-3000-B is namelijk uitgerust met radiobediening. Dat is handig, want zo kun je met behulp van de meegeleverde radio-afstandsbediening alle belangrijke functies van deze tegeltiller vanaf een redelijke afstand overnemen. Dit is zeker bij het laden/lossen en/of verleggen van dit soort producten zeker geen overbodige luxe.

 Laadvermogen tot 1800Kg, indien gebruik gemaakt wordt van de evenaar en 2 extra zuignappen loopt dit op tot 5,5T

Incl 2 veiligheidsriemen

Extra Productopties

166,50

2 dagen

90,00

1 dag

Evenaar voor Hamevac VHU 3000, incl 2 extra zuignappen

Comfortabele handschoen gemaakt met dubbele geitenleren palm en met schuim gelamineerd spandex op de rug en nylon neopreen knokkel...35,15

2 dagen

19,00

1 dag

Hijsketting 2-sprong- 3M